Serialele ARCADIA TV

logo_01

7 DAYS - Un tur în diverse țări și locații celebre - 109 episoade a 52 min. fiecare

Împreună cu acest serial explorăm diverse țări și regiuni, fiecare în 7 zile, vizitând metropole, orașe, sate și locații bine cunoscute. Cu „7 Days” călătoriți pe glob, descoperind atracții antice și contemporane, aflate atât pe, cât și în afara traseelor turistice, oferindu-vă o perspectivă plină de culoare asupra lumii în care trăim.

logo_03

COSMOS GLOBAL - Documentare - 67 episoade a 52 min. fiecare

Oferind informații dar și divertisment, Cosmos Global este o fereastră către lume cu povești despre locuri fascinante, animale și plante sălbatice de tot felul, zone conservate, monumente protejate, bijuterii istorice și paradisuri naturale.

logo_09

ESOVISION - Relaxare cu natură și muzică - 39 episoade a 26 min. fiecare

Într-o lume din ce în ce mai grăbită, este important să ne facem timp pentru a ne relaxa și pentru a ne permite un moment de răsfăț. Esovision combină splendoarea naturii cu frumusețea muzicii într-o călătorie specială care vă va relaxa și calma.

logo_06

EXTRAVAGANZA – Locatii de divertisment din lume - 14 episoade a 26 min. fiecare

Locuri unice de amuzament din întreaga lume. Unele dintre ele prezentând culmea luxului, altele emoțiile și aventurile spiritului uman.

logo_08

GARDENS OF THE WORLD (fără narațiune) - Relaxare prin grădini celebre – 26 episoade a 26 min. fiecare

O mare parte dintre minunile naturii sunt simple, în timp ce altele reprezintă complexe simfonii de design, culoare și pasiune, un festin cu adevărat relaxant de imagine și sunet.

logo_05

GLOBAL TREASURES - COMORI GLOBALE - Cele mai protejate monumente ale istoriei – 421 episoade a 10 min fiecare

O vizită de informare în jurul lumii, o serie amplă de monumente istorice dintre cele mai protejate. Arhitectură laică și religioasă de mare valoare, plus o multitudine de lucrări de artă și de exponate de neprețuit în puternic contrast cu splendoarea ruinată a vremurilor de mult apuse.

Untitled-1_14

MODERN TIMES WONDERS - MINUNILE LUMII MODERNE - 23 episoade a 10 min. fiecare

Multe dintre cele mai spectaculoase și mai inovatoare monumente ale lumii își dispută poziția de-a lungul călătoriilor luxoase pe pământ și pe apă. Cei care sunt în căutarea superlativului îl vor găsi aici!

logo_07

NATURE PARKS - PARCURI NATURALE - Minunile naturii si frumusetea muzicii - 55 episoade a 45 min. fiecare

Această serie combină minunile naturii cu frumusețea muzicii și explorează o parte dintre cele mai mărețe și mai remarcabile parcuri naturale și arii de conservare ale planetei. Animalele sălbatice, păsările și peștii compun un peisaj de o splendoare nealterată care poate fi întâlnită în cele mai diverse regiuni de pe mapamond.

logo_02

NATURE WONDERS - MINUNILE NATURII - Incredibila frumusețe a naturii – 133 episoade a 10 min. fiecare

O rapidă și îmbietoare privire de ansamblu asupra lumii naturale cu canioane, parcuri naturale, râuri mărețe, lacuri, păduri, munți și ghețari, asupra oricărei uimitoare forme de relief cunoscute Omului!

logo_on_tour

ON TOUR - ÎN EXCURSIE – Haihui prin lume explorând extraordinarul - 81 episoade a 26 min. fiecare

„On Tour” ne duce într-o serie de locuri îndepărtate și exotice de pe mapamond, cu un singur scop final: cel de a explora extraordinarul. De la vechile rute ale strămoșilor noștri și până la cele create în epoca modernă, acest serial surprinde o parte dintre cele mai interesante aspecte și atracții care sunt ca un magnet pentru cei mai cutezători turiști.

schriftzug_planet_terra

PLANET TERRA - PLANETA TERRA (fără narațiune) - Plimbari scurte prin lume – 700 episoade a 5 min. fiecare

Planet Terra este efectiv o lume de scurte elemente uimitoare concepute pentru a capta interesul telespectatorilor într-un cadru general și oferă atât o calitate vizuală uluitoare cât și un spectru larg de muzică deosebită.

Poate umple perfect pauzele nedorite dintre PROGRAME!

logo_04

TERRA MYSTICA – Locații cu încarcatura mistică – 29 episoade a 26 min. fiecare

O serie de locuri de pe planetă posedă un misticism unic și tradițional derivat din evenimentele istorice. Fiecare își are propria poveste, împletită cu o gamă amplă de realizări, cu credința și cu instinctul înnăscut al omului de a supraviețui.

logo_vista_point

VISTA POINT - Turism cu rezultate globale – 196 episoade a 26 min. fiecare

Încercați tururi informative din nenumărate orașe situate în toate colțurile planetei.

Aventurați-vă în locuri faimoase pentru a descoperi comori ascunse și locuri surprinzătoare, pentru a vedea modul în care noi oamenii am modelat lumea în care trăim.

logo_10

VIVA FIT'n'FUN - Fitness la domiciliu – 13 episoade a 26 min. fiecare

Aerobic, jogging, yoga și multe altele!

Dat fiind că activitățile fizice și fitness-ul joacă un rol important în viața de zi cu zi, ajută ca acestea să se desfășoare într-un mod plăcut.

VIVA FIT’n’FUN reușește să prezinte o selecție de numeroase exerciții cunoscute, însoțite de o coloană sonoră extrem de plăcută.

WordPress Video Lightbox Plugin